Edukativni pokloni za decu - Benefiti blog
Edukativni pokloni, kombinacija zabave i učenja

Edukativni pokloni za decu: Kombinacija zabave i učenja

Kada je u pitanju odabir poklona za decu, roditelji, rođaci i prijatelji često žele pronaći nešto što će deci pružiti više od trenutnog zadovoljstva. Edukativni pokloni su odličan način da se kombinuje zabava i učenje, pružajući deci priliku za razvijanje veština, istraživanje novih područja i sticanje znanja. Umesto da se ograničavamo na igračke koje će brzo dosaditi ili elektronske uređaje koji mogu imati negativne efekte na razvoj dece, možemo se okrenuti edukativnim poklonima koji će deci pružiti vrednosti koje traju i unaprediti njihov intelektualni, kreativni i emocionalni razvoj.

Veštine, talenti i nova interesovanja kroz igru i zabavu

Dajemo vam 12 ideja za edukativne poklone u Beogradu, a putem platforme Benefiti možete odabrati vaučere ili različite proizvode i usluge za decu u prodavnicama širom Srbije. Ovi proizvodi i usluge ne samo da će pružiti vašim najmilijima igru i zabavu, već će im i omogućiti da steknu nove veštine, razviju talente i otkriju svoja interesvanja. Pored posebnih prilika kao što su rođendani, posete rođacima i prijateljima sada imate priliku da na mesečnom nivou obradujete vše najmlađe raznim proizvodima i uslugama.

Predstavljamo 12 edukativnih aktivnosti za decu dostupnih na našoj platformi

DexyCo

DexyCo vaučeri na Benefiti platformi

DexyCo je renomirana prodavnica igračaka, dečje garderobe i obuće, bebi opreme, knjiga i još mnogo toga. Njihova široka ponuda obuhvata sve što vam je potrebno za vaše mališane. Od popularnih igračaka najpoznatijih brendova do slatkih odevnih kombinacija za bebe i decu svih uzrasta, DexyCo je mesto gde možete pronaći sve što vam treba za obradovati svoje dete ili za poklon nekome posebnom. Kvalitet, raznovrsnost i ljubazno osoblje čine DexyCo jednom od omiljenih destinacija za roditelje i decu.

Slovolovci

Slovolovci na Benefitima

Slovolovci je interaktivna edukativna knjiga koja ima za cilj da decu motiviše za čitanje i razvija njihove jezičke veštine. Ova personalizovana knjiga se prilagođava svakom detetu, uključujući njihovo ime, likove i priče. Kroz zanimljive aktivnosti, dete će imati priliku da istražuje svet slova, reči i priča. Slovolovci pruža deci priliku da uživaju u čitanju na jedinstven i interaktivan način, što može biti odličan način da razviju ljubav prema knjigama i povećaju svoju jezičku veštinu.

Gadget4gift

Gadget4gift na Benefiti platformi

Gadget4gift je online prodavnica koja se specijalizuje za kreativne i edukativne proizvode za decu. Njihova ponuda obuhvata širok spektar proizvoda kao što su naučne igračke, konstrukcione setove, kreativne knjige, pametne igračke i još mnogo toga. Gadget4gift je idealna destinacija za pronalaženje originalnih poklona za decu koja će ih inspirisati, zabaviti i podstaknuti njihovu kreativnost i radoznalost. Bilo da tražite poklon za rođendan, praznik ili poseban trenutak, Gadget4gift će vam pružiti izvanredan izbor proizvoda koji će obradovati svako dete.

Beoquest

Igra potrage kroz grad na Benefitima

Beoquest je jedinstvena interaktivna igra potrage koja vas vodi na avanturu kroz Beograd. Ova inovativna igra je dizajnirana kako bi spojila zabavu, timski rad i upoznavanje sa kulturnom i istorijskom baštinom Beograda. Beoquest vam pruža priliku da istražite tajne i zagonetke grada, rešavate zadatke i upoznate njegove najpoznatije lokacije na potpuno nov način. Bilo da igrate sa porodicom, prijateljima ili kao tim iz kancelarije, Beoquest će vam pružiti nezaboravno iskustvo i priliku da stvorite uspomene koje će trajati.

Programarko

Programarko kursevi programiranja na Benefiti platformi

Programarko je platforma koja pruža edukativne kurseve programiranja za decu. Kroz interaktivne lekcije i praktične vežbe, deca mogu naučiti osnove programiranja, logičko razmišljanje i rešavanje problema. Programarko omogućava deci da se upuste u svet tehnologije i da razvijaju veštine koje će im biti korisne u budućnosti. Kroz stručno vođene kurseve, deca će se upoznati sa konceptima programiranja i stvoriti svoje prve aplikacije i igre. Programarko pruža sigurno i inspirativno okruženje za decu da razviju svoj kreativni potencijal i interesovanje za STEM oblast.

Plivački klub "Slobodan stil"

Časovi plivanja Slobodan Stil na Benefitima

Plivački klub "Slobodni Stil" je idealno mesto za decu koja žele da nauče da plivaju ili da unaprede svoje plivačke veštine. Klub pruža kvalitetne plivačke treninge uz stručno vođenje instruktora. Deca će imati priliku da nauče različite tehnike plivanja, poboljšaju svoju kondiciju i steknu samopouzdanje u vodi. Plivački klub "Slobodni Stil" je sigurno i podržavajuće okruženje gde će deca moći da se razvijaju kao plivači i da uživaju u ovom sportu.

Najmentor

Privatni mentori iz Najmentor na Benefitima

Najmentor je platforma koja omogućava deci da pronađu privatne mentore za dodatnu podršku u učenju. Ova usluga povezuje decu sa iskusnim mentorima koji pružaju individualizovanu nastavu i podršku u određenim predmetima. Mentori na platformi Najmentor su stručnjaci u svom polju i prilagođavaju svoj pristup i materijale prema potrebama svakog deteta. Ova usluga pomaže deci da unaprede svoje akademske veštine, razumeju gradivo i postignu bolje rezultate u školi.

Mikolu

Predškolska ustanova Mikolu na Benefitima

Mikolu je privatna predškolska ustanova koja pruža visokokvalitetno vaspitanje i obrazovanje za decu uzrasta od 2 do 6 godina. U okviru Mikola programa, deca će imati priliku da se igraju, uče i razvijaju svoje sposobnosti kroz različite aktivnosti i igre. Stručno osoblje će pružiti podršku u razvoju jezičkih, motoričkih, socijalnih i kognitivnih veština deteta. Mikolu obezbeđuje bezbedno i podsticajno okruženje u kojem deca mogu da rastu, istražuju i steknu osnovne veštine za budući uspeh u školi.

LOL - online škola jezika za decu

Online kursevi jezika za decu na Benefiti platformi

LOL škola je edukativna platforma koja pruža online kurseve jezika za decu. Kroz interaktivne lekcije, deca će imati priliku da razvijaju svoje jezičke veštine i steknu samopouzdanje u komunikaciji na stranom jeziku. LOL škola prilagođava svoje programe svakom uzrastu i nivou znanja, koristeći inovativne metode učenja. Kroz zanimljive aktivnosti, igre i pesme, deca će se zabavljati dok istovremeno stiču nove jezičke veštine. LOL škola omogućava deci da istraže svet jezika na jedinstven i zabavan način.

Happymamma

Happymamma podrška roditeljstvu kroz edukativne programe za decu

Happymamma je platforma koja pruža podršku roditeljima u raznim aspektima roditeljstva. Kroz edukativne programe za decu i podršku za roditelje, Happymamma se fokusira na celokupan razvoj deteta. Njihovi programi za decu obuhvataju edukativne aktivnosti, podršku u učenju, kao i psihološku podršku za decu sa specifičnim potrebama. Sa druge strane, Happymamma pruža i savete za roditelje, psihološku podršku, informacije o vaspitanju i rešavanju izazova u roditeljstvu. Happymamma je tu da pomogne roditeljima da se osećaju sigurno i podržano u svojoj ulozi.

Navedene usluge na platformi Benefiti pružaju različite mogućnosti za decu. Bilo da je u pitanju edukacija, zabava, razvoj veština ili istraživanje, ove usluge omogućavaju deci da otkriju svoje talente i interesovanja. Izaberite uslugu koja najbolje odgovara potrebama i interesovanjima vašeg deteta i pružite mu mogućnost da uživa u kvalitetnom i stimulativnom iskustvu.

Kontaktirajte nas za više informacija o uslugama koje su dostupne na našoj platformi. Ili prosledite link vašem HRu kako bi ostvarili saradnju.

Benefiti.rs platforma za personalizovane benefite u budžetu poslodavca.