Benefiti.rs - Top 5 benefita u avgustu 2023.
Top5 benefita po izboru korisnika u avgustu 2023

Top 5 benefita biranih u avgustu 2023.

Krajem prošle godine objavili smo listu 5 najkorišćenijih benefit kategorija na našoj platformi tokom 2022.godine. Evo i koje su benefit kategorije u pitanju:

Na petom mestu našli su se 🎁 vaučeri za kupovinu POKLONA najdražima. Četvrto mesto podelile su kreativne radionice i aktivnosti u slobodno vreme - slikanje, grnčarija, pa sve do časova streljaštva, paintball druženja ili kuglanja. Benefiti u vezi SPORTA I REKREACIJE 🏃 bili su prepoznati od korisnika naše platforme kao izuzetno važni i nalazili su se na 3. mestu najpopularnijih benefita za 2022. godinu. Sa početkom pandemije, jedan od omiljenih benefita za zaposlene postala je mogućnost DOSTAVE HRANE I PIĆA na kućnu adresu 🏠 - bilo da je to sveže voće i povrće, gotova hrana, zdravi sokovi, ili pak boca vina uz večeru sa porodicom i prijateljima. Benefiti u vezi ZDRAVLJA 🩺 mentalnog i fizičkog našli su se na mestu broj 1 najtraženijih benefita u 2022.godini. U ovu kategoriju uključene su i masaže koje zaposleni rado biraju za opuštanje nakon produktivnog dana.

Zabava, dostava i pokloni kao najkorišćeniji benefiti u avgustu 2023.

Jedva čekamo da vidimo koje su to najčešće korišćene benefit kategorije u 2023.godini. Kao “sneak peek” predstavljamo vam 5 najčešće biranih partnera na našoj platformi u toku meseca avgusta 2023. Većina naših korisnika i pružalaca usluga nalazi se u Subotici, Novom Sadu, Pančevu, Beogradu i Nišu!

5. Cineplexx Promenada

Cineplexx Promenada Novi Sad na petom mestu na platformi Benefiti

Bioskop kao omiljena zabava za celu porodicu. Za sada je ova usluga dostupna korisnicima iz Novog Sada, a nadamo se uskoro saradnji i u drugim gradovima!

Cineplexx Promenada u Novom Sadu je nezaobilazna destinacija za ljubitelje filmske umetnosti i zabave. Smesten u srcu Promenade, ovaj moderni bioskop nudi posetiocima vrhunski doživljaj gledanja filmova. Sa svojim brojnim dvoranama opremljenim najsavremenijom tehnologijom, uključujući i 4D projekciju, Cineplexx Promenada pruža nezaboravan audiovizuelni doživljaj.

Pored toga, bioskop nudi širok izbor filmskih žanrova, od najnovijih blokbastera do nezavisnih filmova, što ga čini idealnim mestom za sve generacije i ukuse. Uz udobne sedišta i bogatu ponudu grickalica i napitaka, posetioci mogu uživati u potpunosti u svojim omiljenim filmovima. Cineplexx Promenada je takođe mesto gde se često organizuju specijalni događaji, premijere filmova i tematske projekcije, pružajući publici priliku da se poveže sa svetom filma na jedinstven način. Bez obzira da li ste zaljubljenik u film, porodični čovek ili jednostavno želite da provedete neko vreme u ugodnom okruženju, Cineplexx Promenada je pravo mesto za sve vaše filmske avanture u Novom Sadu.

4. Delfi knjižare

Vaučer za Delfi knjižare na četvrtom mestu na platformi Benefiti

Zaposleni biraju univerzalni vaučer za sve što se može pronaći u Delfi knjižarama. Sve što je potrebno da na licu mesta pokažete jedinstveni kod koji ste dobili i da vam iznos vaučera bude oduzet od ukupne potrošnje. Ova usluga je dostupna u svim gradovima gde se nalaze Delfi knjižare.

Delfi knjižare su istinsko utočište za ljubitelje pisane reči u Srbiji. Ove knjižare, sa svojom bogatom ponudom knjiga iz različitih žanrova, čine knjige dostupnim svima, bez obzira na interesovanja ili uzrast. Delfi se ističe ne samo velikim izborom knjiga, već i prijateljskim osobljem koje je spremno da pomogne i preporuči knjige prema individualnim preferencijama čitalaca.

Osim toga, Delfi knjižare često organizuju književne događaje, promocije, i susrete sa autorima, što čini ove prostorije živim centrima književne kulture. Bez obzira da li tražite najnovije bestselere, klasična dela, udžbenike ili knjige za decu, Delfi knjižare nude širok spektar izbora i pružaju inspiraciju i obrazovanje svima koji ih posete.

3. Active bio

Active bio masaže na trećem mestu na platformi Benefiti

Salon za masažu koji Novosađani sa naše platforme rado koriste. A i zašto samo Novosađani, zakažite i vi termin i uputite se u Novi Sad!

Active Bio je wellness centar koji se ističe holističkim pristupom zdravlju i dobrobiti tela i uma. Njihova ponuda uključuje različite usluge koje su usmerene na poboljšanje fizičkog i mentalnog zdravlja. Profesionalna masaža, koja se često koristi za opuštanje mišića i smanjenje stresa, deo je njihovog programa. Takođe, Active Bio nudi infracrvenu i finsku saunu, koje su odlične za relaksaciju, detoksikaciju tela i poboljšanje cirkulacije. U centru možete pronaći i anticelulit tretmane koji pomažu u postizanju glatke i zdrave kože.

Detoksikacija organizma je još jedna ključna usluga koja može da pomogne u oslobađanju tela od toksina i poboljšanju opšteg zdravlja. Active Bio pruža sve ove usluge uz stručno osoblje koje se brine o vašem potpunom blagostanju, nudeći vam priliku za opuštanje i revitalizaciju tela i uma.

2. Wolt

Wolt dostava hrane na drugom mestu na platformi Benefiti

Wolt je moderna i inovativna platforma za dostavu hrane i drugih proizvoda, koja je stekla popularnost širom sveta. Osnovana u Finskoj, Wolt se brzo proširio na mnoge druge gradove i zemlje, uključujući i nekoliko u Srbiji. Ova platforma omogućava korisnicima da naruče hranu iz različitih restorana i kafića, a zatim je brzo i efikasno dostavljaju na njihova vrata.

Saradnju smo započeli u toku 2023.godine i već je jedan od najomiljenijih benefita naših korisnika. Jedinstveni kod ili više njih na jednostavan način možete iskoristiti na njihovoj aplikaciji za vašu porudžbinu! Ova usluga je dostupna u svim gradovima gde Wolt vrši dostavu.

Wolt se ističe visokim standardima kvaliteta i sigurnosti, kako u vezi sa hranom, tako i sa samom dostavom. Korisnici mogu lako pregledati menije, izabrati svoje omiljene obroke i pratiti status svoje narudžbine u stvarnom vremenu putem aplikacije. Osim hrane, Wolt takođe nudi dostavu raznih drugih proizvoda, kao što su namirnice, piće, knjige i mnoge druge stavke koje su dostupne putem njihove platforme.

Svojom praktičnošću i raznovrsnom ponudom, Wolt je postao nezaobilazna opcija za sve one koji žele brzu i pouzdanu dostavu proizvoda direktno na svoja vrata.

1. DexyCo

DexyCo vaučeri na prvom mestu na platformi Benefiti

Obzirom na početak školske godine, nije neočekivano da je izbor vaučera za ovu radnju jedan od omiljenih benefita naših korisnika u avgustu. Bilo da uzimate vaučer za vašu porodicu, ili kao poklon za decu vaših rođaka i prijatelja, možete pronaći sve od bebi do školske opreme za decu. Vaučer možete iskoristiti online ili u bilo kojoj Dexyco prodavnici.

DexyCo je jedna od najpoznatijih i najcenjenijih maloprodajnih lanaca igračaka u Srbiji. Sa više od dve decenije iskustva, DexyCo se ističe svojom širokom paletom kvalitetnih igračaka i proizvoda namenjenih deci svih uzrasta. Ova kompanija je posvećena pružanju edukativnih i zabavnih iskustava za decu, nudeći širok izbor proizvoda koji podstiču kreativnost, razvoj veština i maštovitu igru.

Bez obzira da li su u pitanju igračke za bebe, društvene igre, knjige ili školski pribor, DexyCo se trudi da ponudi visok kvalitet i raznovrsnost proizvoda. Osim toga, njihova ljubazna i stručna prodajna ekipa uvek je spremna da pomogne roditeljima i deci da pronađu savršeni proizvod za njihove potrebe. DexyCo je mesto gde se ispunjavaju dečje želje i gde se neguje ljubav prema igri, učenju i razvoju kod najmlađih.

Šta nas očekuje u septembru?

Septembar nam pored nove školske godine donosi i nove benefite u domenu usluga za najmlađe. Istražite GameS vaučere za kupovinu konzola, igara i prateće opreme ili ispratite novi upis u Kliker - IT centar za decu.

Ostanite u toku sa raznovrsnom ponudom i birajte benefite po svojoj meri na Benefiti.rs.

Benefiti.rs platforma za personalizovane benefite u budžetu poslodavca.