20 ideja za savršene praznične poklone: spremite se na vreme!
20 ideja za savrsen poklon

20 ideja za savršene praznične poklone: spremite se na vreme!

Novembar obično donosi sa sobom hladnije vreme, sve manje sunca i početak perioda kada se sve više zavlačimo u tople domove. Praznična atmosfera se migolji iza ćoška, vreme koje provodimo sa porodicom i prijateljima, gde se deli ljubav, radost i sreća. Polako počinjemo da razmišljamo o darivanju naših najbližih, međutim priprema za praznike može biti izazovna, posebno kada se suočavamo sa sve većim brojem obaveza.

Platforma Benefiti vam omogućava da na jednostavan način pronađete savršene poklone za vaše najdraže, i to bez stresa. Tokom novembra možete izabrati poklone na platformi koji će vam biti dostupni već od 1.decembra. Evo 20 ideja koje će sigurno obradovati vaše najdraže.

Napomena: Pojedine usluge su dostupne samo u određenim gradovima.

Provedite kvalitetno vreme zajedno

Provedite kvalitetno vreme zajedno

Najlepši poklon za naše najdraže je vreme koje provodimo zajedno. To vreme možemo ispuniti zanimljivim aktivnostima, a evo nekih ponuda koje možete pronaći na našoj platformi:

  1. Karte za događaje: Poklonite iskustvo posebnih trenutaka sa vaučerima za Tickets.rs, gde možete rezervisati karte za koncerte, muzeje ili pozorište.
  2. Kuglanje i zabava: Provedite kvalitetno vreme sa porodicom i prijateljima u kuglani Žabac, gde možete uživati u kuglanju, pikadu, bilijaru, stonom tenisu i video igrama. Dostupno u Novom Sadu i Beogradu.
  3. Escape room avantura: Iskusite uzbuđenje interaktivnih Escape Room igara u Get Out-u ili PIN Escape-u. Dostupno u Novom Sadu i Beogradu.
  4. Paintball: Pozovite ekipu i testirajte svoje veštine u paintball klubu Warzone u Nišu.
  5. Streljaštvo: Unapredite svoje streljačke sposobnosti u Streljačkoj družini Pančevo 1813 (Pančevo) ili Tiron streljani (Beograd).
  6. Bioskop: Ako se nalazite u Novom Sadu, ne propustite omiljene filmove, uz kokice, u Cineplexx Promenada bioskopu.

Kreativno druženje sa najdražima

Kreativno druženje sa najdražima

Vaše bliske osobe možete iznenaditi zajedničkim odlaskom na kreativnu radionicu. Oduvek ste želili da probate grnčariju ili slikanje i da podelite ove momente sa nekim?

  1. Kreativne radionice: Okušajte se u keramici na radionici pravljenja keramičkih šolja ili činija kod Studio keramike Bardak (Novi Sad i Beograd).
  2. Slikanje uz vino: Ispoljite svoju kreativnost na radionicama slikanja uz čašu vina u Paint & Wine radionicama u Beogradu.

Pokloni za najmlađe

Pokloni za najmlađe

Deca se najviše raduju praznicima i poklonima, pa se pobrinite da im priuštite nezaboravne trenutke.

  1. Dexyco vaučeri: Deci možete uzeti šta god požele u Dexyco radnjama širom Srbije ili naručiti onlajn da vam stigne na vašu adresu.
  2. Kursevi za mlade istraživače: Za stariju decu, razmotrite interaktivne kurseve Kliker centra, koji se bave osnovama kompjuterskog programiranja, robotike i digitalne kreativnosti u većim gradovima u Srbiji.
  3. Dečije ljuljaške: Za one najmlađe i najslađe možete naručiti ljuljaške za bebe i decu kod Ljuljaška.

Inovativni pokloni

Inovativni pokloni

Ako želite da budete drugačiji i originalni, ljubiteljima tehnologija možete pokloniti jedan od sledećih zanimljivih predloga.

  1. Video box: Digitalni album za najlepše uspomene, sa mogućnošću da ubacite do 2000 digitalnih fotografija.
  2. Urbigo: Automatizovana bašta koja gaji sve od začina, mini povrća pa do šumskih jagoda za vas.
  3. Digitalna kartica Tapni: Savršen poklon za prijatelje koji prate najnovije trendove.

Pokloni za razvoj i razonodu

Pokloni za razvoj i razonodu

Knjige mogu biti savršen poklon za one koji uživaju u učenju i ličnom razvoju ili slobodno vreme provode čitajući.

  1. Najbolje knjige o uspehu i razvoju možete pronaći na sajtu izdavačke kuće Finesa. Beskonačan izbor svih žanrova nude čak 44 Delfi knjižare koje se nalaze u više gradova širom Srbije. A ako ste u Novom Sadu, posetite Zenit books - nezavisnu knjižaru gde možete popiti kafu i uživati u širokom izboru knjiga, posebno malih izdavača.

Pokloni za hedoniste

Pokloni za hedoniste

Pravi hedonisti ne mogu da zamisle praznike bez dobrog vina i gurmanskih specijaliteta. Pripremili smo vam nekoliko predloga:

  1. Vina:Pronađite najbolja vina iz Španije, Italije i Portugala na sajtu Dan company ili u prodavnici u Beogradu.
  2. Torte i kolači:Za prave sladokusce u ponudi su Muffin store- ručno rađeni mafini i Njegomir torte sa dostavom u Beogradu, ili Slatko i Vitko - zdravi veganski i vegetarijanski slatkiši sa dostavom u Šapcu, Novom Sadu i Beogradu.
  3. Lični kuvar:Iskusite jedinstven koncept sa profesionalnim kuvarom koji priprema specijalitete u vašem domu, bilo da se radi o večeri sa prijateljima ili intimnom ručku.

Kreativni pokloni

Kreativni pokloni
  1. Glinka saksije: Ulepšajte enterijer saksijama koje spajaju tradiciju i moderan dizajn.
  2. Gadget 4 Gift:prodavnica specijalizovana za poklone gde možete pronaći originalni poklon za svakoga, društvene igre ili mozgalice. Svratite do prodavnica (Beograd, Niš ili Novi Sad) ili poručite preko sajta.

Benefiti.rs platforma za personalizovane benefite u budžetu poslodavca.